Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Tekući poslovi se odvijaju dobro, ali sve ono novo što želite da pokrenete ide uz zastoj i uz čekanje. Čekajte, ništa vam neće faliti, jer ćete dočekati. Ako je nešto usporeno, postoji razlog za to, bez obzira da li vi taj razlog vidite ili ne vidite.

Ono što je najbitnije jeste da imate ogromnu podršku od onih osoba koje su vam bitne i koje će vam, ako vi ne možete, otvoriti vrata ka onome što želite. Zato se ne nervirajte nego se usmjerite na ono što je važno. I gurajte, bez zastoja i bez oklijevanja.

Ljubav. Mala nesuglasica ili tenzija, početkom sedmice, samo će doprinijeti da odnos sa voljenom osobom živne. Vas dvoje ste, realno gledano, skroz dobro i neka tako i ostane.

Možda biste voljeli da ste kao par aktivniji, ali nema ništa loše ni u ovom mirnom i sporom toku vašeg odnosa.

Slobodni, neko će željeti da obnovi kontakt sa vama i vi zaista nećete imati ništa protiv, ali ovo će biti trenutna zainteresovanost i zanimacija, ništa više.

Realno gledano, sada ste ipak najviše usmjereni na sebe i na ono što vi želite (a što se ne mora vezivati za ljubav) i tako ćete i funkcionisati. Nema naznaka ulaska u vezu.

Hrana. Potreban je pojačan unos tečnosti – voda, čajevi, sokovi od cijeđenog voća, ali i supice, čorbice – sve ono što će vam pomoći da se vaš organizam rastereti od nakupljenih štetnih materija.

Ukoliko možete, prijala bi vam lagana ishrana, zasnovana najviše na povrću.

Novac. Malo ste se opustili i raspojasali po pitanjima novca. Čuj – „malo“…

Zdravlje. Utopljavajte se, možete se prehladiti. Ili dobiti upalu urinarnog trakta

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info