Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Na poslu ove sedmice – ludnica. Svi su se rastrčali, svi nešto pričaju, šire se i ovakve i onakve informacije, svi su nešto u haosu. I, naravno, velikoj većini ste potrebni baš vi, da vam se obrate, potraže savjet ili pomoć.

Ne dozvolite da vas ova halabuka uvuče i poremeti – savršeno ste sposobni da vladate situacijom. Ne zatrpavajte sebe tuđim problemima – morate da se fokusirate na ono što je istinski važno i da to obavite. Vaše pozicije i stabilnost nisu ugroženi, ali vaš mir jeste.

Ljubav. Ukoliko je odnos sa voljenom osobom na iole stabilnijim osnovama, ova sedmica ga samo može dodatno pokrenuti, usmjeriti, učiniti da oboje želite više zajedničkih momenata i više kvalitetno provedenog vremena.

Postajete ozbiljniji, ali na onaj pravi način. Ako ste pak u nekoj nerealnoj priči, gdje sami sebe zaluđujete, ali i pored toga opstajete pored partnera, sve manje će vam se dopadati njegovo ponašanje, pogotovo što će sve drugo staviti ispred vas.

Slobodni, ne žurite sa odabirom, jer možete izabrati baš osobu koja je ili zauzeta ili vuče neki veliki emotivni balast za sobom.

Hrana. Ishrana mora da bude u ovoj sedmici svedena, umjerena i redovna. Sve što budete išli „preko“ odraziće vam se na rad želuca i donijeti vam tegobe.

Bježite od grickalica, brze hrane, bježite od obroka „s nogu“. Takođe, neophodno vam je više mliječnih proizvoda i više tečnosti.

Novac. Ulazite u ovu sedmicu sa troškovima. I vjerovatno ćete i nastaviti tako.

Zdravlje. Niste loše, ali vam je potrebno više odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info