Rak: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Kao da i do sada niste znali gdje prije da se okrenete – ulaskom u ovu sedmicu kao da ste ušli u košnicu. Obaveze se sručuju kao lavina na vas i odjednom treba stići na sto strana, ako je moguće sve u istom trenutku.

Da sve ovo ide bez konfuzije i da je moguće organizovati se kako treba – to bi bilo odlično, ali iskreno rečeno, male su šanse za tako nešto. Ono što je dobro jeste da ćete do kraja sedmice završiti sa jednim ogromnim dijelom obaveza. Vodite više računa o papirološkim pitanjima – može biti problema.

Ljubav. Može vas uhvatiti bezrazložna ljubomora, jer se oko vašeg dragog bića često mota osoba za koju niste sigurni da li mu je zaista prijateljica/koleginica ili neko ko pokušava da ga osvoji.

U suštini, sve vaše nesigurnosti su u ovoj sedmici jako preuveličane. Strahovi bujaju, a nema razloga za tako nešto. Realno gledano, vaš odnos je dobar i nemojte ga kvariti.

Slobodni, konjukcija Venere i Saturna u partnerskom polju može da označi vaše trenutno okretanje ka prošlosti. Da li je to dobro ili ne – pokazaće vrijeme. Vi u svakom slučaju imate ogromnu šansu za ljubavni početak. Stari ili novi.

Hrana. Bilo bi dobro da u ovoj sedmici više jedete „na kašiku“ i to supe, čorbe, potaže – prijaće vašem uznemirenom stomaku i problemima sa varenjem.

Izbjegavajte prejaku hranu i višak začina – samo će činiti da se osjećate teško i naduveno.

Novac. Stoje vam najave većih troškova, što vas nimalo ne raduje.

Zdravlje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info