Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj će dogovori ići lakše nego u prethodnom periodu. Lijepo ćete se povezivati sa drugima i imate dobru priliku da ostvarite zadovoljavajuće saradnje i poslovne konekcije.

Međutim, imaćete probleme sa papirima i sa tehničkim uređajima, što će vam povremeno donositi zavrzlame, konfuziju i vraćati vas korak unazad. Kad god budete očekivali da ćete nešto završiti očas posla, vjerovatno je da ćete uspjeti tek iz drugog pokušaja. Polako, ionako vam nije vrijeme da žurite. Sve će to doći na svoje mjesto.

Ljubav. Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan, takav će i ostati. Povremena nervoza, koja će i voljenu osobu i vas doticati tokom ove sedmice, proći će brzo i neće imati nikakav uticaj na vaš odnos. Štaviše, može vas oboje pokrenuti i učiniti da živnete i probudite strasti.

Međutim, ako je vaša veza već na klimavim nožicama, obratite pažnju na drugi dio sedmice, koji donosi napetost, a nakon nje mogućnost obostranog distanciranja i povlačenja.

Slobodni, fina dešavanja sa suprotnim polom. Zanimljivo vam je i uživate u kontaktu sa više osoba, a može vam se javiti i neko od bivših emotivnih partnera.

Hrana. I dalje je kvantitet naglašen u vašoj ishrani. Nije prolem u većem broju kalorija – zimski je period, vi se dosta trošite – samo je potrebno da energiju crpite iz mesa, ribe, povrća, jaja, sireva, koštunjavih plodova, a ne iz slatkiša, peciva, grickalica…

Novac. Neke obaveze rješavate u ovoj sedmici. Mogućnost uzimanja ili planiranja kredita.

Zdravlje. U ovoj sedmici povedite više računa u saobraćaju. Mogućnost povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info