Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Pametni ste, sposobni ste, mudri ste. Još na sve – ne ponašate se impulsivno, ne trčite pred rudu, umijete da prepoznate priliku i da je iskoristite. Šta ćete više? Motivacija postoji, postoje i dobre prilike za vas – neke od njih ćete iskoristiti odmah, a za druge ćete napraviti dobar plan pa polako – korak po korak.

Rješenja nekih, vama bitnih, situacija su izgledna, samo je potrebno sačekati da se ispune formalne i zakonske okolnosti. Malo vam je gužva na poslu ove sedmice, mnogo obaveza. Rješavajte, jednu po jednu.

Ljubav. Dato vam je sve, samo da prepoznate i uživate u tome. Realno gledano, nema ničeg lošeg u vašim partnerstvima – sve to ide nekim svojim normalnim tokom, naravno uz povremene oscilacije, ali ne turbulencije.

Voljena osoba će imati neke svoje žute minute u ovoj sedmici – ma pun je Mjesec, nemojte joj zamjeriti – reagujte na svoj način – smirite, saslušajte, poljubite, podržite!

Slobodni, privlačnost prema nekome postoji, a postoji i uzvraćanje od strane te osobe. Dakle, sve je tu da se neke fine stvari pokrenu. Ako vas prošlost i dalje „žulja“ – gledajte šta ćete sa tim. Na vama je.

Hrana. Opustićete se i moći da uživate u dobrom zalogaju. Doduše, na vaš način – s mjerom i ništa pretjerano! Prijaće vam izuzetno mliječni proizvodi, naročito stari sirevi.

A uz sir tako dobro ide nasjeckano nešto suhomesnato, kvalitetno. I dobra salata. Ma može i čaša vina, crnog.

Novac. Bolja je situacija nego ranije, a i dodatno će se popraviti u narednom periodu.

Zdravlje. Čuvajte se prehlade. Starijima manje reumatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info