Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Tokom ove sedmice može biti tenzija u radnom okruženju, ali to su situacije sa kojima ćete vi uspijevati da se izborite i koje neće uticati ni na kvalitet vašeg posla ni na saradničke odnose. Prosto rečeno – trenutna bura u čaši vode.

Suština je da ste vi u dobrom poslovnom periodu i da ćete povremene distrakcije i zastoje lako prevazilaziti. Oni koji planiraju pokretanje privatnog posla, od ove sedmice će se mnogo jače usmjeriti na tu stranu.

Ljubav. Ukoliko su vaše emotivne relacije iole stabilne, ovo je lijep period za vas. Vi ste spremni da se više posvetite voljenoj osobi, da provedete lijepe trenutke zajedno.

Sve funkcioniše mirno, sa dosta pozitivne energije i sa finim novitetima koji mogu samo pozitivno podstaknuti vaš odnos. Oni koji su u dužim emotivnim vezama počeće intenzivno da razmišljaju o zajedničkom životu, braku.

Slobodni, u periodu ste koji je izuzetno značajan za vas i koji treba da vam donese ozbiljnu i trajnu emotivnu priču. Osobe, koje su sada oko vas, nude vam ono što vam je potrebno – smirenje i stabilnost.

Hrana. Apetiti su vam trenutno vrlo svedeni, osim na samom početku sedmice kada ćete sebi dozvoliti više uživanja i opuštanja.

Prijaće vam mliječni proizvodi i sve kisele namirnice – turšija, kiseli kupus, krastavci. Potrebno vam je više voća, naročito grejpfruta, jabuka, limuna.

Novac. Možda novca nema na kamare, ali vi uspijevate da ga dobro rasporedite.

Zdravlje. Više se odmarajte, potreban vam je kvalitetan san i opuštanje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info