Blizanci: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Do sada ste radili nekako „u sjenci“, a sada je vrijeme da istupite i da svoje rezultate date drugima na uvid. Pojedini će ostvariti vrlo značajne poslovne kontakte – umjećete da na pravi način predstavite sebe i svoje ideje.

Svakako očekujte da je pred vama jedna izuzetno aktivna sedmica protkana mnogobrojnim sastancima i pojačanom komunikacijom na svim nivoima. Rješavate važna papirološka pitanja i, iako to neće ići bez tenzije, izvjesno je da ćete do kraja sedmice uspjeti da neke bitne stavke privedete kraju.

Ljubav. Prelazak vašeg vladara, Merkura, u polje partnerstava i pun Mjesec u vašem znaku možemo dvojako posmatrati. U stabilnijim odnosima, ovo će da označi kraj zahtjevnog perioda za voljenu osobu i vas, veću posvećenost i više vremena jedno za drugo.

Čak i uz zauzetost i opterećenost obavezama, vi ćete tražiti način da se povežete i budete što češće zajedno. U onim nestabilnijim vezama, pokušaji da razgovarate i riješite probleme neće funkcionisati.

Slobodni, ima tu nekih kontakata, ali sve je to „smuti pa prospi“ varijanta. Dobar je period da se družite i izlazite, na ljubav sačekajte malo.

Hrana. Dosta ćete se energetski trošiti pa je neophodno da vaša ishrana bude kvalitetna i redovna, da ne bi došlo do pada imuniteta.

Obavezno uvedite više voća, naročito grejpfruta, narandže, limuna, kivija i češće pijte čajeve, u prvom redu od đumbira i koprive.

Novac. I dalje je naglašen period pojačanih troškova. Svedite, ono što možete, na razumnu mjeru.

Zdravlje. Moguće su virusne infekcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info