Bik: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Nije pred vama lagana poslovna sedmica. Ona hoće biti kvalitetna i donijeće vam rezultate i one poslovne i one finansijske, ali se mora priznati da će vas prilično iscijediti i izmoriti. Raštrkanost, trčanje na sve strane, pokušaji da organizujete ono što je trenutno nemoguće srediti obilježiće ovu sedmicu.

Obaveze će se gomilati, koliko god se vi trudili da budete maksimalno ažurni u njihovom izvršavanju. Komunikacija sa saradnicima će biti konfuzna, a vi ćete shvatiti da na mnoge od njih ne možete da se oslonite.

Ljubav. Komunikacija sa voljenom osobom je problem u ovoj sedmici. Ne znači da će doći do odvajanja, distanciranja, ali kao da se nećete baš lako i jednostavno „pronalaziti“.

Još ako obostrana tvrdoglavost proradi – ma milina… Ne preuveličavajte problem, jer problem ne postoji. Opustite se oboje i stvari će doći u normalu.

Slobodni, komunikacija sa osobom koja vam se dopada ide skroz dobro i jedina, ne baš pozitivna, stavka je ta što sve ide sporije od očekivanog. Kratkotrajni zastoji u kontaktu sa simpatijom u vama bude nesigurnost i strahove. Nema razloga za to – sve ide kako treba.

Hrana. Potrebne su vam namirnice bogate mineralima i vitaminima – sve ono što može u ovoj sedmici ojačati vaš imunitet.

Banane, badem, brokula, cvekla, bundeva, grejprfrut, jabuke, jaja, riba, jogurt, karfiol, krompir, kukuruz…

Novac. Opustili ste se s novcem i skloni ste da više potrošite.

Zdravlje. Jako osjetljivo grlo i cjelokupan respiratorni trakt.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info