Novi Huawei nova 5T je stigao u m:tel

0

Novi Huawei nova 5T je stigao u m:tel

Uz ovaj fantastični model dobijate i bežične slušalice

Huawei telefoni su odavno sinonim za pouzdane i kvalitetne uređaje koji posjeduju odlične kamere kojima možete praviti gotovo profesionalne fotografije. Takav je i najnoviji model ovog brenda Huawei nova 5T koji možete pronaći u ponudi kompanije m:tel.

Model Huawei nova 5T odlikuje jedinstven elegantni dizajn. Uz još širi ekran i prednju kameru od 32 MP pozicioniranu ispod samog ekrana postiže se cjelina slike i revolucionarno iskustvo u korišćenju. Četiri zadnje AI kamere Huawei nova 5T imaju objektiv široke rezolucije od 48 MP i prave impresivne fotografije veoma visokog kvaliteta. Takođe, ovaj model posjeduje i super noćni režim koji je predstavljen na prethodnim Huawei modelima, tako da vam pruža noćno snimanje bez ograničenja.

Huawei nova 5T ima RAM od čak 6 GB, čime ubrzava operacije i podržava korišćenje i najzahtjevnijih aplikacija na vrhunskom nivou. Pored toga, 128 GB za skladištenje na telefonu pruža dovoljno prostora za čuvanje omiljenih pjesama, videa i aplikacija, kao i svih važnih momenata.

Ovaj telefon se jednostavno otključava bočno postavljenim senzorom otiska prsta koji omogućava brzo otključavanje uređaja jednom rukom.

Huawei nova 5T sadrži bateriju kapaciteta 3750 mAh i podržava 22.5 W Huawei sistem SuperCharge sistem brzog punjenja koji omogućava punjenje telefona do 50% za 30 minuta.

Iako Huawei nova 5T posjeduje performance koji su u rangu sa premium telefonima, ovaj model može biti vaš po mnogo pristupačnijoj cijeni. Ukoliko ga u okviru kompanije m:tel uparite sa Pretplata M+ tarifom, može biti vaš uz rate od 20,10 KM mjesečno.

M:tel je,  dodatno, za sve one koji se odluče za ovaj model pripremio i odličan poklon: Huawei FreeLace slušalice koje vam omogućuju da nesputano uživate u muzici ili nekim drugim audio sadržajima dok ste u pokretu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info