Šta obući sutra: 03.12.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Kaput je komad garderobe koji je tako dobar izbor tokom hladnijih dana, a upravo on i jeste sastavni dio kombinacije koju vam predlažemo za sutra.

Ali, prije nego dođemo do kaputa, koji će biti šlag na tortu, krenimo od donjeg dijela. Za sutra predlažemo bijele farmerice, jer su i dalje veoma popularan komad garderobe, bez obzira na to što je vani hladnije vrijeme. Zaista, ove svestrane farmerice možete nositi tokom svih sezona, a ako birate klasične modele, onda su one odlične i u svim prilikama.

Farmericama dodajte popularne čizme preko koljena – moderne, privlačne, udobne i tople, sigurno će privući pažnju, gdje god se pojavite. Odlično se slažu sa bijelim farmericama, bez obzira koju boju čizama birate, a modeli u nekoj od toplih zemljanih nijansi uvijek su dobar izbor. Kombinaciji dodajte i džemper, a ispod kojeg možete obući majicu kratkih ili dugih rukava ili košulju.

I, dolazimo i do kaputa. Tokom hladnijih dana, upravo je ovo komad garderobe koji vam može pomoći da dobijete elegantan stajling, ali ga bez problema možete nositi i u svakoj kombinaciji. Crni i sivi kaput predstavljaju klasiku, a modeli u toplim nijansama smeđe i u boji kamilje dlake izgledaju privlačnije te vašem stajlingu mogu dodati i skupocjenu notu.

Stajling završite tako što ćete dodati i duži pleteni šal. Ovo je asesoar koji je tako poželjan tokom hladnih dana, a definitivno će uljepšati svaki stajling. Boja? Ukoliko je ostatak garderobe u neutralnim nijansama, možete dodati šal u nekoj od nježnih i privlačnih pastelnih boja, a kao što je ružičasta. Sigurno će privući pažnju te dodatno istaknuti ostatak kombinacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info