Vodolija: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Neko može pokušati da vas izmanipuliše tokom ove sedmice, da vam „proda maglu“. Budite malo na oprezu. Generalno gledano – vi ste se kompletno „dali“ poslovnom segmentu. Osjećate i vidite da je ovo vaše vrijeme, vaših pet minuta i ne smeta vam da „ostavite srce na terenu“.

Jasno vam je da gradite svoju poslovnu budućnost i ne dozvolite povremenim oscilacijama i tenzičim momentima da vas, ma i za jedan trenutak, skrenu sa puta kojim ste krenuli. Dobro ste, a bićete još i bolje.

Ljubav. Ono što vam tokom ove sedmice slijedi je ljubavna klackalica. Vi ste sve sada podredili poslovnom segmentu pa ljubav i voljena osoba moraju otići u drugi plan, svidjelo im se to ili ne svidjelo.

Doduše, možda je i bolje da u ovim danima imate samo kratke zajedničke momente – vi ste trenutno prilično napeti pa bi duži zajednički periodi mogli samo da izazovu tenziju i rasprave.

Slobodni, ako neko dođe preko posla, došao je. Zaista nije sigurno da ćete vi imati dovoljno vremena za bilo šta drugo  – samim tim, zatvorili ste mogućnosti za neka veća ljubavna dešavanja…

Hrana. Tempo života, kod vas, u ovoj semici je takav da je veliko pitanje kakve će vam biti navike u ishrani.

Nešto ne izgleda da ćete imati prostora da tu funkcionišete normalno već prije na preskok, kad se sjetite, usput.

Novac. Prilivi su stabilni i sigurni u ovoj sedmici.

Zdravlje. Mnogo nervoze. Osjetljivi su grlo i pluća.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info