Vaga: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Poslovno je ovo povoljan period za vas. Vi nekako uspijevate da stanete na svoje noge, da oformite dobru i stabilnu poslovnu osnovu i da se bavite samo poslovima koji vam obezbjeđuju sigurnost i trajnost. Sve funkcioniše po vašim planovima i idejama, iako možda ide sporije nego što biste vi to voljeli.

Međutim, prihvatite negdje da vas situacija i okolnosti primoravaju da idete baš na onaj način i onim tempom koji je sada najbolji po vas. Imajte vjere da će sve ovo izaći baš onako kako treba.

Ljubav. Nije sjajno, ali nije ni loše. Tu ste gdje ste. Možda odnos sa voljenom osobom baš i ne cvjeta u ovim danima, ali nema ni nekih spektakularnih rasprava i loših dešavanja.

Malo je umrtvljeno, malo je povremeno dosadno, malo je previše mirno i bez dešavanja… Jeste li htjeli mir? Pa, eto vam ga sada, uživajte.

Slobodni, možete vi onako malo da flertujete, da se dopisujete, ali realno gledano jako je teško da u ovom periodu možete ostvariti pravu emotivnu priču. Može postojati potreba i želja, ali paralelno postoji i neka vaša stegnutost, oprez i zakočenost…

Hrana. Vi ste apsolutno i potpuno čvrsto odlučili da se uvedete u red, kada je ishrana u pitanju, i ništa vas neće skrenuti sa pravog puta!

Osim ako naleti omiljeni slatkiš ili ako baš budete gladni pa ne možete da iskulirate. Ma bitno je da ste vi odlučili, zar je važno da li se te odluke baš poštuju ili ne?

Novac. Iako ste i dalje u grču po pitanju finansija, one realno funkcionišu dosta dobro. Skrešite troškove.

Zdravlje. Manje tegobe sa pritiskom, krvnim sudovima, cirkulacijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info