Strijelac: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Posla ima koliko nećeš, a vi potpuno oscilirate kada je energija u pitanju. U jednom momentu se probudite i krenete udarnički da rješavate stvari jednu po jednu, a onda kljoknete, raspršite se na sto strana, mahnete kao mačka repom malo tamo, malo ovamo – u prevodu brljate i pravite se da radite.

Dobro je što te vaše propuste i greške i pogrešne procjene sada niko neće shvatiti kao problem i neće vam prebaciti niti vas kritikovati zbog toga. Hajde, saberite se malo – više se fokusirajte.

Ljubav. Ode vam vladar u komšiluk, kod Jarčeva. U emotivnim vezama donio vam je šta je donio, šta ste iskoristili ili ne, uradili na pravi način ili pak otaljali – sad je na vremenu da pokaže.

Već period do proljeća daće jasniju sliku – ko ide, a ko ostaje. Da li ste se stabilizovali ili razdvojili. Sa emotivnim partnerom ovo je sedmica neusaglašenosti. To se može srediti, ako postoji volja.

Slobodni, kod vas su otvorene ljubavne šanse. Samo se vi prvo dogovorite sa sobom i sve može krenuti kako treba. Komunikacija i kontakt sa nekim, ko vam je privlačan i simpatičan, ide lijepim, laganim tokom.

Hrana. Neće vam prijati neke namirnice. Ili vam možda neće prijati to što ćete pretjerati sa njima pa ćete sebi napraviti stomačni problem, mučninu, tegobe sa varenjem i nadimanjem.

Jedite malo, ali kvalitetno. Vi to možete, samo ako se potrudite. Izbjegavajte alkohol u ovoj sedmici.

Novac. Povoljnije novčane prilike, mada vam sredinom sedmice stoji neplanirani trošak za kuću.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom, sa probavom. Manje glavobolje i reakcije na promjenu vremena.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info