Škorpija: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Iako ste ovaj period, u kojem ste trenutno, planirali mnogo, trošili dane i mjesece praveći konstrukciju koja će imati smisla i koja će trajati, čak ste i vi negdje iznenađeni svim opcijama i dobrim poslovnim prilikama koje su se otvorile ispred vas.

Nemojte da se čudite mnogo nego radite. Hvatajte svaku šansu, svaku ponudu, svaki dogovor, svaku osobu koja vam se obrati, jer dolaze da bi vam dale nešto, a to nešto jeste povoljno po vaš poslovni život. Budite vrijedne, Škorpije.

Ljubav. Odnos sa partnerom je dobar i tu nema šta posebno da se priča. Naravno da se povremeno mogu javiti neki napeti trenuci ili disbalans, ali to je toliko sitno i brzo prolazi, da ne vrijedi trošiti ni riječi ni energiju na takve situacije.

Voljena osoba je tu za vas, a i vi ste tu za nju – doduše, vi morate prvo da obavite par poslića pa ćete onda biti tu za nju, ali brzo ćete…

Slobodne Škorpije, ovo jeste vaše vrijeme. Možete da osvojite koga hoćete ako hoćete. A možete i da dozvolite da osvajaju vas. Ovo su dobri dani, koji su ispunjeni kontaktima sa suprotnim polom i potencijalnim budućim emotivnim partnerima.

Hrana. Na svu sreću pa vam je metabolizam sada dobar i postoji pojačano energetsko trošenje – u suprotnom, uspjeli biste da se za par dana zaokruglite kao krofna.

U prevodu – jedete, mjere nemate. I sve vam je slatko i ukusno i mirisno i baš njam.

Novac. Novac vam dolazi, ali vi ga tako fino razbacujete na sve strane.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija. Eventualno mogućnost manjih prehlada ili oscilacija pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info