Ribe: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Nekih nejasnoća i nedefinisanosti u poslovnom segmentu će biti ove sedmice, ali sve ćete vi to uspjeti da skockate baš na pravi način i napravite pravi izbor i prave odluke.

Moguće je da vam je nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada – nema razloga za brigu i strahovanje, sve ćete vi to uspjeti da na pravi način riješite. Ušli ste u period velikih, ali realnih poslovnih planova, ali isto tako, ušli ste i u vrijeme kada ćete imati ogromnu podršku od bitnih ljudi i organizacija.

Ljubav. Vladar vašeg znaka, planeta Jupiter, prelazi u ponedjeljak u znak Jarca, vaše polje dobre sreće, planova i uzvraćene ljubavi.

Od ovog momenta ste u skladu sami sa sobom prvenstveno – tačno znate šta možete da očekujete od osobe koju volite, tačno znate gdje idete i koliko brzo ćete stići tamo. Vaša su očekivanja i planovi sada realni i stabilni. I to je dobro, i po vas i po odnos sa partnerom.

Slobodni, ima kod vas lijepih dešavanja sa suprotnim polom. Moguće je da je udvarača više i za sada ne treba žuriti – pustite neka vrijeme pokaže ko je zaista za vas i sa kim ćete se najbolje uklopiti i najviše voljeti.

Hrana. Sve ono što se vezuje za ishranu, u ovoj je sedmici uglavnom kvalitetno i redovno.

Doduše, početkom sedmice će vas nervoza „natjerati“ da se češće hvatate za slatkiše i grickalice, ali pošto će se ova tenzija brzo spustiti, nećete svom organizmu nanijeti veću štetu.

Novac. Solidna novčana situacija u ovoj sedmici. Nešto jači trošak u ponedjeljak.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info