Rak: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Naravno da ste u dobrom periodu, samo još da to shvatite i sve će biti kako treba. Prestanite da obraćate pažnju na neke sitne probleme i da od toga pravite dramu i nervirate se – morate prihvatiti da je stres sastavni dio svakodnevnice i da to što ga ima ne znači da stvari idu loše.

Ne postoji posao u kojem nema nerviranja, preokreta, povremenih teškoća. Dakle, zaključili smo – super vam je, zato grabite sve što vam se u ovoj sedmici ponudi (a hoće) i gradite i dalje svoju poslovnu budućnost kako treba.

Ljubav. Eto Jupitera u vašem polju partnerstava – došao je da pokida ono što ne valja i da spoji ono što se do sada spojiti nije moglo. Pa kom opanci, kom obojci – kako se kome „zalomi“.

A u ovoj sedmici će sve funkcionisati odlično, dokle god nemate neka pretjerana, nerealna očekivanja. Budite vi kako treba, biće i druga strana. Štaviše – može biti i nekih baš finih momenata.

Slobodni, hvatajte ljubav, jer sad vam se daje skoro pa na dlanu. Batalite nesigurnosti, batalite prošlost (ma ko je šiša, da je vrijedila još bi bila tu) i hajte vi lijepo zakoračite u nešto što će biti vrijedno i što će trajati.

Hrana. U ovoj sedmici jedete ili ne jedete na nervnoj bazi. Ukoliko ste u ovoj prvoj kategoriji, posebno obratite pažnju na kraj sedmice, vikend. Tada ćete biti skloni da potamanite i počistite sve što je ispred vas. Naročito ćete biti „alavi“ na slatkiše i peciva.

Novac. Novca je bilo, novac je negdje ispario. Nije ispario, potrošili ste ga – što se sad čudite?

Zdravlje. Potrebno vam je da se više odmarate, opuštate, spavate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info