Ovan: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Eto vama Jupitera od ponedjeljka u polju karijere pa sad gledajte šta ćete sa njim. Super je on – ono što je dobro, počeće da cvjeta, ali isto tako – ono što je loše i na slabim osnovama, počeće da klacka i to ozbiljno.

Vi se držite pravog smjera, poštujte zakone, poštujte obaveze, poštujte poslodavce i nema glava da vas boli. Promjene, koje su bile nagoviještene u prethodnom periodu, sada se aktiviraju. Za sada radite sve kako treba – nastavite tako i dalje.

Ljubav. Sve je kod vas u redu, kada su partnerski odnosi u pitanju. To što, bilo voljena osoba, bilo vi, morate povremeno da dižete graju i tražite „dlaku u jajetu“, već je druga stvar.

Takvi su vam karakteri, povremeno teški i zahtjevni. Držite se zajedno, a ako vam se baš povremeno ratuje, onda ratujte u krevetu.

Slobodni, kad se Neptun uključi u ljubavnu igranku, tu mora da bude nešto mutno, čudno, nejasno. Neko vam je idealan ili ste vi nekome idealni, ali mora se priznati da je malo vjerovatno da je bilo prvo, bilo drugo tačno. Nemojte mnogo da lupate glavu – uživajte, pa ćemo vidjeti kako dalje…

Hrana. U ovoj sedmici tamanite sve pred sobom – samo da je raznovrsno i po mogućstvu – u što većoj količini.

Međutim, s obzirom na to koliko se trenutno trošite, nema teorijske šanse da vam se nešto „zalijepi“. Jedino biste mogli da smanjite preslanu i premasnu hranu, zdravlja radi.

Novac. I sektor finansija je pod promjenama. Ove sedmice očekujte stabilnije funkcionisanje.

Zdravlje. Malo će vas mučiti kosti i zglobovi. Sve će da „krcka“.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info