Lav: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Jako je bitno da se ne rasipate u poslu. Dakle, nemojte preuzimati na sebe i tovariti sto i jednu obavezu – bolje je da uradite manje, ali kvalitetno, nego više pa da to ne lični ni na šta.

Ovo jeste dobra sedmica da se bacite na posao, ali samo i isključivo ukoliko tačno znate šta hoćete i čemu posvećujete svoju pažnju. Više se okrenite onome što ste već započeli nego novitetima. Pogotovo što sada nemate dovoljno informacija da biste odlučili šta je od noviteta dobro, a šta ne.

Ljubav. To što imate vam baš i nije zanimljivo. Mnogo vam je interesantnije ono što nemate, tu je ključ zadovoljstva i osmijeha!

E sad, neki od vas će da malo maštaju o idealnoj ljubavi (koja inače ne postoji, samo da vas obavijestimo), neki će malo da flertuju, a neki će i da nešto konkretno urade. A gdje vam je partner, šta je sa njim? On vodi neku svoju politiku i ne ferma vas. Doduše, ni vi njega.

Slobodni, vi možete sada da se zaljubite, ali je pitanje da li ste se zaljubili u ono što vi mislite da neka osoba jeste ili zaista u pravu osobu? U prevodu – baš i nije momenat za ulazak u vezu…

Hrana. Neko vas iznervira, a vi trk do frižidera. Gledate film – pa kako ćete, a da ne grickate nešto usput? Prijatelji vam dolaze – pa morate da se počastite, onako ljudski.

U prevodu – hrana i vi se mnogo lijepo družite u ovom periodu. Ovo je postalo jedno stabilno i divno prijateljstvo…

Novac. Vodite više računa gdje vam novac odlazi.

Zdravlje. Osjetljivi ste i krhkog zdravlja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info