Jarac: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Jupi – stigao vam Jupiter! Ali nije to onaj isti Jupiter kao kod Strijelaca što je bio – taj je bio neumjeren, previše optimističan, prezahtjevan, sve je htio odjednom.

Ovaj kod vas je drugačiji – malim se koracima raduje, umije da prepozna šansu i u sitnici i jeste da je malo stisnut i da mu je teško iz ruku iščupati pravu priliku, ali je na kraju uvijek sve super! U suštini, evo onog koraka o kojem mjesecima unazad pričamo – koraka koji će vas odvesti ka novim životnim prilikama i stabilnim pozicijama.

Ljubav. Vi ste sada super. Ali to se odnosi samo na vas, ne baš i na partnera. On ima neke svoje oscilacije pa vas čas voli najviše na svijetu, čas bi da se svađa.

Vi funkcionišite opušteno, imajte razumijevanja onda kada je to potrebno, dajte i pružite podršku, ljubav i sve ono što uz to ide, a voljena osoba će to umjeti da prepozna i da cijeni pa čak i u momentima kada joj nisu „sve ovce na broju“. Dakle, povremeno malo nervoze u partnerstvima, a koju niste vi izazvali.

Slobodni, sve vam je dato da biste ljubav privukli. Ona može doći tiho ili vas može iznenaditi, nije ni bitan način – važno je da vam stiže. Raširite ruke i prihvatite je.

Hrana. Venera vam je tu, a od ponedjeljka i Jupiter je u polju ličnosti. Više da slavite, više da se družite, više da uživate i, što da ne, više i da klopate.

I da vam baš fino bude, da načinite pokoji slatki ili slani grijeh i da vam sve bude potaman.

Novac. Jupiter je stigao, ali pare još nisu. Ako su i stigle, otišle su. Ne brinite, svratiće vam opet.

Zdravlje. Mogući su problemi sa probavom. Takođe, manje urološke smetnje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info