Blizanci: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Poslovna situacija nije toliko loša koliko vi volite da povremeno izdramite. Sve to nekako ide koliko-toliko normalnim tokom, vi ste dosta posvećeni onome što radite i ne bi trebalo da pravite greške, osim na samom početku sedmice, kada odjednom možete biti zatrpani pa, samim tim, i rasute pažnje.

Pomalo vam smeta što niste sigurni da li na neke osobe možete da računate ili ne, ali za sada ostavljate da stvari stoje tako, ne u potpunosti definisano. Bavićete se ovim kada budete imali dovoljno vremena.

Ljubav. Vrijeme je za promjene. Vrijeme je da se vidi gdje ste, šta ste i da li ste na pravom mjestu po partnerskim pitanjima. Bilo dobre ili loše – neke će situacije sada izaći na vidjelo.

Ne mora da znači da će konkretno u ovoj sedmici doći do nekih presjeka, ali do proljeća – sigurno hoće. Naravno, ovo važi za one emotivne odnose koji su negdje pri kraju svog bivstvovanja. Za one stabilne – sve je u redu i nemate razloga za brigu.

Slobodni, možda previše očekujete od osobe koja vam je simpatična i privlačna. Prvo morate da se zapitate šta vi u stvari želite pa tek onda da krenete u „ljubavnu potragu“.

Hrana. Ukoliko u ovoj sedmici želite da smršate, vjerovatno je da ćete se ugojiti. Ukoliko pak želite da se ugojite, skoro je pa sigurno da ćete otići makar pola kilograma u minus.

Jednostavno rečeno – postoji nesklad koji je sada jako teško izbalansirati.

Novac. Trošak početkom sedmice. Baš i niste morali, ali ne možete da odolite.

Zdravlje. Čas ste „hladni ko špricer“, čas blago neurotični. Velike oscilacije raspoloženja. Potreban vam je odmor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info