Bik: Sedmični horoskop za period od 02.12.2019. do 08.12.2019.

0

Posao. Na poslu sve ide baš kako treba, osim što je nervoza prisutna na dnevnoj bazi. Eh pa šta sad – ne može baš sve da bude savršeno. Mora nešto, s vremena na vrijeme, da bode u mozak, ali su to sve prolazne i kratkotrajne situacije.

Ono što je bitno jeste da vaši planovi idu kako treba, ali i da se pravim putem kreću oni projekti i saradnje koje ste u prethodnom periodu pokrenuli ili se tek sada bavite njima.

Ljubav. Partner vas povremeno nervira svojim postupcima i primjedbama, ali ako ćemo pravo, nervirate i vi njega pa ste tu jednaki.

Međutim, uopšte nije poenta  u tim nekim povremenim vašim „žaokama“, već u tome da evidentno, skladnije i mirnije, funkcionišete nego inače. Ima tu i finih momenata i poštovanja i bliskosti – sve u svemu – skoro pa idila. Zato ne kvarite to što imate.

Slobodni, jao što je vama lijepo… Malo pričate sa tom nekom simpatijom, malo maštate, malo duboko uzdišete i trepćete okicama i tako to… Izgleda da ste se zaljubili? Neka ste – sve to ide sasvim dobro…

Hrana. Oscilacije, kada je ishrana u pitanju. Imaćete momente kada zaboravite u potpunosti na hranu, ali i one druge – kada nadoknadite i pretjerate.

Kako se bude bližio kraj sedmice, potreba za dobrim zalogajem, a pogotovo slatkišima, će se pojačavati.

Novac. Dobri ste, dobri. Sve je pod kontrolom.

Zdravlje. Dame bi mogle malo da provjere hormonski status, čisto da vide da li je tu sve u redu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info