Večeras: Mlad Mjesec u znaku Strijelca i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Vrlo moćan i optimističan mladi Mjesec je na 4. stepenu, gdje se nalazi asteroid Palas Atina koji pojačava snagu, samostalnost i nezavisnost. Mnoge osobe mogu sada biti oslobođene straha i uspjeti u svemu što planiraju. Svakako da sada treba sve želje da se šalju u kosmos i pokreću neki novi životni putevi.

Družite se isključivo sa pozitivnim osobama i mislite pozitivno, da bi se energija međusobno umnožila i postala još pozitivnija. Ovaj mladi Mjesec će mnogim ljudima donijeti uvide gdje griješe i kako postaju oprezniji i mudriji. Nove avanture su na pomolu, sa velikom dozom optimizma i očekivanja, pa se ne preporučuje da pretjerujete. Pojedine osobe sada mogu započeti neko učenje.

Kako je ovaj mladi Mjesec u inkonjukciji sa Uranom iz Bika, koji predstavlja materiju, onda na tom polju može nastati neravnoteža u smislu dobitka ili gubitka. Mogući su problemi na profesionalnom planu i na planu doma i porodice.

Venera prelazi u Strijelca i pravi kvadrat sa kironom iz Ovna, što nimalo nije lak aspekt, gdje se možemo osjećati odbačeno, zapostavljeno i da druge osobe sumnjaju u vas i da morate dokazivati ljubav i istinu. Mnoge osobe shvataju da treba sebe da vole i poštuju i da ne zavise od drugih. Ništa na silu nije urodilo plodom pa ni ljubav.

Sljedeći aspekt, koji je dosta jak, jeste Uran u opoziciji sa Marsom, što je jedan kontradiktoran aspekt sklon nasilju, nesrećama i pretjeranom radu. Čuvajte se sada nesmotrenih ulazaka u ljubavne veze. Ako želite da postanete vođa, sa ovim aspektom morate naučiti kako da se obuzdate da biste uspjeli.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Vama ovaj mladi Mjesec može donijeti neku vrstu novih učenja, filozofije. Pojedini Ovnovi sada mogu da krenu putem optimizma u neku novu avanturu. Kako Venera ulazi u vaše polje karijere, onda je ovo još jedna podrška kosmosa do ispunjenja vaših želja u poslu, a možda i ljubavi preko posla. Moguće su rasprave ili podjela imovine sa partnerom u poslu ili u ljubavi.

Bik


Mnogi Bikovi u ovom periodu mogu podizati kredit ili raditi na polju uvećanja finansija. Sada je pravo vrijeme da se prepustite intimi sa vašim partnerom. Mnogi Bikovi sada mogu dobiti podršku od drugih ljudi ili neki vid pomoći. Pojedine osobe mogu imati i neke neprijatne situacije pa čak, ako imate partnera, i neke svađe mogu da se dešavaju. Nema potrebe da brinete, jer će sve doći na svoje poslije izvjesnog vremena.

Blizanci


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u polju partnera, što poslovnih što u ljubavi. Sada je pravo vrijeme, ako primijetite da vam nedostaje podrška od partnera, da se zapitate koliko se vi dajete i koliko se družite. Pojedini Blizanci sada će zasigurno postati popularni u javnosti ili će ostvariti značajne kontakte. Moguće su i promjene kod pojedinaca na poslovnom aspektu, u smislu da vas unazade ili unaprijede.

Rak


Kad god je riječ o Mjesecu, koji je vaš vladar, on vam uvijek donese promjenu osjećanja, a što se sada odnosi na svakodnevnicu, zdravlje, posao, ishranu i još druge simbolike iz šestog polja. Mnogi Rakovi će sada imati više optimizma da pokrenu ili više ulože u svoj posao. Pojedini Rakovi mogu imati razne nesporazume sa partnerom pa ne reagujte impulsivno.

Lav


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem petom polju ljubavi, zabave, djece, sporta. Mnogi Lavovi će sada imati požudu za ljubavi i romantikom, dok će u istim uživati, jer imaju podršku kosmosa. Mnogi Lavovi sada otvaraju svoje srce, dok se pitaju da li rade ono što ih usrećuje. Ljubav i emocije su dobre dok još traje neizvjesnost, kada je posao u pitanju.

Djevica


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem polju kuće i porodice. Mnoge Djevice mogu sada biti mnogo ranjive i da se pitaju za svoju intimnost. Pojedine prave reorganizaciju, kada je kuća u pitanju, i okreću novi list. Sada je dosta povoljan period za ulazak u bračne vode ili u neku ozbiljnu vezu, dok se pojedine Djevice mogu pitati da li su sigurne šta žele. Fokus je na porodici i okruženju.

Vaga


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem trećem polju, gdje su aktivne komunikacije, učenje i sve dnevne aktivnosti, rodbina, komšiluk. Sada je vrijeme da mijenjate sve što vam pravi problem ili sami drugačije da nastupate u komunikaciji sa drugim ljudima. Moguće je da počnete učiti nešto novo, pišete, sređujete papire, dok će vam nova snaga i optimizam napuniti baterije. Pojedine Vage mogu imati problem sa partnerom, kada su imovina i finansije u pitanju.

Škorpija


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem drugom polju finansija i materijalnih dobara. Sva čula su u akciji pa možete da planirate kako da organizujete svoj život i kako da još bolje organizujete finansije. Mnoge Škorpije otkrivaju veću zaradu i kako doći do nje, dok pojedine uživaju u svim zemaljskim dobrima. Moguće su varnice između vas i vašeg partnera pa je preporučljivo da se suzdržite.

Strijelac


Ovaj mladi Mjesec kod vas se odražava tako što ćete početi drugačije da se prezentujete drugima i da krenete nekim novim životnim putem. Nove spoznaje i duhovnost će vam uliti mnogo optimizma i vjere i nade. Mnoge osobe vas sada mogu vidjeti u vašem originalnom, novom, izdanju sa novom harizmom i velikim samopouzdanjem. Pojedini Strijelci mogu imati poslovne promjene i neslaganje sa partnerom.

Jarac


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašoj dvanestoj kući duhovnosti pa će sva energija i misli biti usmjerene na potrebe drugih. Može biti naglašen neki vid povlačenja i osamljivanja. Nadu i optimizam vam mogu dati partnerski i ljubavni odnosi. Mogući su impulsivni konflikti sa partnerom pa se potrudite da ne dođe do zahlađenja odnosa.

Vodolija


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem jedanestom polju, što će vam pružiti nove kontakte i društvena zbližavanja. Ako imate unutrašnji nemir, sada ga možete razriješiti uz pomoć drugih osoba. Zbog neravnoteže između poslovnih i ljubavnih obaveza, sada može doći do problema sa partnerom pa se potrudite da malo rasporedite svoje prioritete.

Ribe


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem polju karijere i jednog roditelja pa će tu da se odigravaju dešavanja. Povećana osjetljivost je naglašena. Ostvarenje vaših ciljeva je ispred vas pa možete biti opušteniji. Potrebno je da obratite pažnju na samopoštovanje i kako komunicirate sa drugima. Budite oprezni i u saobraćaju.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info