Vodolija: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Ako je moguće, sklanjajte se od bilo kakvih situacija u kojima morate da se nešto dokazujete i ubjeđujete sa nadređenima. To neće iznijeti ništa dobro, samo vaše nerviranje, iako će ovo suštinski biti samo „bura u čaši vode“.

Cijela sedmica je šarena i donosi velike oscilacije i vašeg raspoloženja, ali i događaja oko vas. Trudite se da hodate mirno, stabilno i da ne dozvolite distrakcijama da vam skrenu pažnju sa onoga što vam je bitno. Velike aktivnosti na polju posla će uskoro iznjedriti odličnu poslovnu priliku i nov početak.

Ljubav. Malo uživate, malo se nervirate. Malo ste bliski, malo ne zarezujete jedno drugo. Malo odlično komunicirate, malo ne možete da sastavite tri riječi, a da se ne posvađate.

Strasti su tu i to je bitno. A ta komunikacija će se popraviti, vremenom. Ili onda kada riješite da istinski saslušate jedno drugo.

Slobodni, makar dvije osobe se trenutno moraju motati oko vas. Jedna je jako aktivna, ali može da vam ponudi samo tajnu ljubavnu priču, dok je druga odmjerenija, ali ne toliko „napadna“ kao prva. Na koju ćete vi stranu i da li ćete uopšte praviti neke izbore sada – to je već vaša stvar.

Hrana. U protekloj sedmici ste jeli zato što vam se jelo i zato što su vam oči bile gladne non stop… A u ovoj sedmici jedete zato što ste nervozni pa morate da se utješite…

Savjet – meso vam neće baš „pasti“ na stomak kako treba, zato ga malo izbjegavajte u ovoj sedmici.

Novac. Očekuju vas veći troškovi, ali to je nešto na šta ste već računali.

Zdravlje. Stres, problemi sa kostima i zglobovima. Teškoće sa spavanjem, ali i krvnim pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info