Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju kratkih putovanja, dogovora, sastančenja i kontakata Vagama daje priliku da otvore nove poslovne frontove u narednom periodu. No, vi ćete ovog puta birati samo one projekte ili poslove koji vam garantuju sigurnost i stabilnost. Prvenstveno finansijskih tokova.

Takođe, mnogi od vas će u skorijem narednom periodu izabrati da pokrenu privatni posao ili da dodatno ulože u onaj koji već imaju. I to se hoće pokazati kao dobar potez.

Ljubav. Vrijeme je da se situacija između vas i partnera malo „prizemlji“, da na drugačiji način sagledate svoj odnos, mnogo realnijim očima.

Vrijeme je i da se vas dvoje više posvetite jedno drugom, jer prethodni period nekako je uspio da vas gurne na različite strane, kao da ste oboje vodili neke svoje bitke, a zajedničkih trenutaka je bilo premalo. Zajednički ciljevi, ali i emocija i razumijevanje, sada vas mogu ponovo spojiti.

Slobodni, malo ste ludovali, možda ste se i zaljubili – ako jeste – ma bravo! Ukoliko niste – pa, ulazite u vrijeme kada vas ništa što je površno i prolazno neće doticati. Samo prave priče.

Hrana. Vi ste imali dosta problema u prethodnoj sedmici, jer jednostavno niste uspijevali da „iskulirate“ kada je vaša omiljena hrana u pitanju.

Čak ste i pretjerivali i niste imali mjere. Sada već imamo drugačiju sliku – još ste promjenjivi, ali ste debelo povukli ručnu kočnicu…

Novac. Sve što je vezano za novac, kod vas donosi iznenađenje. Iznenađenje što ga ima, još veće što je nestao…

Zdravlje. Provjerite žlijezde. Starije Vage mogu imati problem sa koštano-zglobnim sistemom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info