Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem znaku, u prvom dijelu sedmice, pokazatelj je da su Strijelci, generalno gledno, u velikom procesu promjena i pred ulazak u potpuno novu životnu fazu. Jupiter je, još samo u ovoj sedmici, u vašem znaku i seli se u vaše polje finansija i zarada.

Nagovještaje pravih promjena dobijate već tokom ove sedmice – pa čak i ako one u početnoj fazi budu skopčane sa tenzijom, nesigurnošću i problemima. Dobijate veliku podršku od osoba koje su vam davale obećanja, ali u koja niste baš mnogo vjerovali.

Ljubav. Vi i partner imate zajednički cilj, zajednički interes i to vas sada spaja. Ukoliko to ne postoji – e onda postoji problem u vašem odnosu, a vrlo vjerovatno postoji i druga osoba sa kojom ste povezani.

Ukoliko ste od onih osoba koje rade nešto sa strane, znajte da tajno može postati javno u narednom periodu. Dopadalo se to vama ili ne.

Slobodni, kontakt koji imate sa jednom osobom se jako lijepo razvija i vi ste trenutno u potpunosti okupirani ovom pričom. Ova osoba vam donosi mir u duši, stabilnost i sigurni ste da ćete s njom moći da ostvarite nešto trajnije i vrednije.

Hrana. Kako vi uspijevate da održavate vašu liniju (ako uspijevate), to vjerovatno nikome nije jasno pa ni vama.

Možda iz razloga što ste više u pokretu, a možda i zato što ste prestali da jedete u kasnim večernjim satima.

Novac. Slijedi vam popravljanje finansijskog segmenta i bolje prilike za zaradu.

Zdravlje. Promjene u načinu ishrane mogu poboljšati vašu vitalnost i učiniti da se bolje osjećate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info