Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Škorpije idu, za njihov ukus, previše polako, ali sa jasnim ciljem i isto tako jasnom sviješću da će stići tamo gdje su zacrtale. Novi počeci sada su zasnovani na starim osnovama, na starim dogovorima, na već pokrenutim dešavanjima.

Venera, koja ulazi u vaše polje komunikacije, dogovora i kontakata, donosi dobre vijesti vezane za partnerstva, za poslovne saradnje, ali i za novac. Već ova sedmica je savršena za jedan veliki nov početak, ali ne brinite – i naredni period isto tako donosi izuzetno povoljne prilike.

Ljubav. Sada je već evidentno da zaista ulazite u bolji emotivni period. To ne znači da i dalje neće biti „talasanja“ i povremeno napetih situacija, ali i voljena osoba i vi ste prikazani kao da zaista, istinski želite da se potrudite, da više razumijete jedno drugo i, naravno, da više uživate u zajedničkim trenucima, posebno u spavaćoj sobi.

Slobodni, emotivne prilike se otvaraju, nove i stare osobe se pojavljuju.

Kad kažemo „stare“, to ne mora da bude vaša emotivna prošlost, nego osobe koje poznajete odranije, ali niste imali neki specijalan kontakt do sada. Ne žurite nigdje, pustite da se sve priče polako razvijaju.

Hrana. Naglašena je potreba za „punim“ ukusom hrane i konkretnim jelima. Doduše, mora se priznati da je i nivo stresa, ali i pokret sada jako prisutan kod vas i evidentno je da postoji žestoko energetsko trošenje. Dobro, možete da uzmete koji zalogaj više…

Novac. Na pametan način raspolažite novcem, koji zaradite, u ovoj sedmici.

Zdravlje. Sve tegobe, koje se jave u ovom periodu, prolazne su i kratkotrajne.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info