Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec, u vašem polju karijere, samo dolazi kao „jagoda na vrh torte“, da dodatno potvrdi da ste u fenomenalnom poslovnom periodu koji mora imati svoju realizaciju i ostvarenje, ako ne u ovoj sedmici, a ono vrlo brzo.

Informacije koje su vam bitne polako dolaze, sve se kockice slažu i Ribe su spremne da zakorače u novu fazu kada je posao u pitanju. To ne znači da u ovoj sedmici nećete imati nervirajućih i stresnih situacija – za prirodu vašeg posla, to je potpuno normalno i uobičajeno.

Ljubav. Može biti problema u komunikaciji i razumijevanju sa osobom koju volite, ali će ovo biti trenutna iskakanja iz kolosijeka.

U prevodu – strasno ćete se svađati, još strasnije voljeti i miriti. Red nekih divnih trenutaka, red stresa – izgleda kao da već neko duže vrijeme ne možete da funkcionišete drugačije…

Slobodni, mogućnosti za nova poznanstva idu preko segmenta posla, prijatelja, izlazaka čak i društvenih mreža. Vi ste otvoreni za novu ljubav već odavno i, ako niste do sada uspjeli, možete je privući u periodu koji je ispred vas. Prijaju vam aktivnosti suprotnog pola prema vama.

Hrana. Riba, bilo riječna ili morska, čak i meso i mesni proizvodi, ali najprije na bazi piletine i ćuretine, prijaće vam u ovoj sedmici.

Malo povucite ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju – možete da se povremeno zasladite, ali nemojte pretjerivati.

Novac. Ne možete nikako da se izborite sa troškovima.

Zdravlje. Osjetljivi ste u ovoj sedmici.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info