Rak: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju poslovne svakodnevnice u utorak otvara nove tokove, ali i period u kojem ćete neke odnose i saradnje okončati. Ovo je sedmica u kojoj ćete morati da budete vrlo posvećeni obavezama i dogovorima, jer će se od vas očekivati da date svoj maksimum.

Energetska iscrpljenost i nervoza, koju taložite u sebi zbog brzine i prevelikog broja aktivnosti, može rezultovati većom raspravom pred kraj sedmice. Pokušajte da ne reagujete burno, pogotovo ako nemate pravog razloga za to.

Ljubav. Ulazak Venere u polje partnerstava i Mjesec u fazi rasta u istom polju, izuzetno pogoduju razvoju i stabilizaciji vaših emotivnih relacija. Osim, naravno, ako ste od onih parova koje samo čudo može da dovede u normalu i gdje su odnosi već duže vrijeme duboko poremećeni.

U svakom slučaju, čak i vi sada imate priliku da zajedničkim snagama „spustite loptu“ i riješite makar dio svojih problema.

Slobodni, nastavlja se period vrlo intenzivnih dešavanja na polju ljubavi. Da novih emotivnih prilika ima – ma ima ih svakako. Vaše je samo da odlučite šta i koga želite i okrenete se na tu stranu.

Hrana. Mlad Mjesec u polju životnih navika jeste dobar trenutak za vas da pokušate da se više okrenete zdravijim režimima ishrane. Sad, to što je nešto dobar trenutak ne znači da ćete vi imati dovoljno volje i karaktera da ga i iskoristite…

Novac. Idu bolje finansijske prilike, ali s druge strane povremeno ne znate gdje vam novac odlazi.

Zdravlje. Umor, iscijeđenost, nedovoljno vremena za san i odmor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info