Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Vrlo ste fokusirani na postizanje svojih ciljeva kojih u ovom periodu možda nema mnogo, ali su vrlo značajni i mogu donijeti velike poslovne preokrete. I dalje će vas pratiti žurba i nervoza, a moguće je da ćete uspjeti i da nekome ”stanete na žulj” pa očekujte i povremeno tenzične odnose sa saradnicima.

Kao što je to već više puta naglašeno – ako neki posao, projekat ili osobe u ovom periodu “otpadnu” – pustite ih. Čistite i pravite nove, neuporedivo bolje, poslovne temelje koji će trajati u vremenu.

Ljubav. Posljednja novembarska sedmica, iako povremeno kolebljiva i nervozna, vas i partnera vraća jedno drugom. Doduše, kod nekih veza će to biti u varijanti “problem ili zajednički cilj su nas spojili pa moramo da se držimo što čvršće i guramo naprijed. Zajedno smo jači”.

Slobodni, dešavanja sa suprotnim polom sada djeluju vrlo pozitivno i uzbuđujuće na vas. Em se vaša energija i želja za “ljubavnim ratom” probudila em interesantnih osoba ima u vašoj blizini. One, sa kojima u ovom periodu otpočinjete emotivnu priču, mogu se i zadržati u vašem životu.

Hrana. Veća potreba za mesom, za mesnim prerađevinama, za začinjenijom, što “konkretnijom” hranom.

Valjda vam nije palo na pamet da u periodu praznika, koji samo što nisu započeli, počnete sa dijetom, jer ako jeste, onda neka vam je sa srećom. Stvarno će vam biti potrebna.

Novac. Vrijeme je da, ukoliko želite, uzmete kredit ili refinansirate postojeći da biste se finansijski rasteretili.

Zdravlje. Odlična zdravstvena situacija. Vaš imunitet se značajnije popravlja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info