Lav: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Poslovne šanse, koje su se u prethodnom periodu aktivirale, sada idu na realizaciju. To možda ne ide onim tempom koji ste očekivali, možda niste ni sigurni da li ste napravili pravi potez, ali sada nemate namjeru da odustanete.

Rješavajte pitanja, koja vas zbunjuju, jedno po jedno – poboljšanje na polju posla je svakako nešto što vam dolazi iako ćete morati još malo da sačekate. Dobre ideje i kreativnost će vam pomoći da pronađete nova rješenja za stare situacije koje vas opterećuju.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom se nakratko popravi, a onda opet uđete u začarani krug obostranog nezadovoljstva i nervoze.

Kao da odgovornost za probleme pokušavate da prebacite jedno na drugo, puštate da vas negativna osjećanja i nervoza preplavljuju i sada je zaista teško postići mir i stabilnost na duže staze. Vi čak u ovoj sedmici možete ući i u prilično jako flertovanje s nekim.

Slobodni, mlad Mjesec u vašem polju ljubavi, provoda i zadovoljstva svakako pojačava vaše društvene aktivnosti, a samim tim, dovodi vas i u blizinu osoba sa kojima biste poželjeli nešto i da ostvarite.

Hrana. Možete vi da kažete: “Pa eto, zima je, a i ja sam stalno u pokretu – stvarno mi je potrebno da jedem više nego inače, trošim se”… Ali nešto baš i nije sigurno da ste i sami sebe uspjeli da ubijedite. Poenta je u tome da sada teško uspijevate da odolite dobrom zalogaju…

Novac. Finansijska situacija se polako stabilizuje.

Zdravlje. Osjetljiv imunitet.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info