Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Prva, prava naznaka velikih promjena koje pripadnike vašeg znaka očekuju biće ulazak tranzitne Venere u vaše polje ličnosti. Ova planeta, koja vlada vašim poljem karijere, sada donosi osjećaj „na korak do cilja“.

Ne zaboravite da u narednoj sedmici tranzitni Jupiter ulazi u vaš znak i pred sobom ćete imati period od više od godinu dana u kojem ćete da radite i da zaradite. Sada, povezujete se sa ljudima sve više, dobijate dodatnu podršku i shvatate da ste u kontaktu sa vrlo ozbiljnim osobama. Samo naprijed.

Ljubav. Neko je ušao u tajnu vezu ili će to uraditi u ovoj sedmici, a neko je riješio i da se više posveti odnosu u kojem je.

A sada jeste dobar momenat za tako nešto – i partner je spreman da promijeni nešto kod sebe, da se više uklopi sa vama pa biste već u ovoj sedmici mogli lakše i opuštenije da razgovarate i provedete više vremena zajedno.

Slobodni, Venera ulazi u vaše polje ličnosti, donoseći sve svoje darove ljepote i ljubavi. Preko prijatelja ili društvenih konekcija ili mreža, stoje neke vrlo zanimljive emotivne prilike. Nemojte samo unazad i u prošlost – mada se mora priznati da vas ta prošlost još uvijek „svrbi“.

Hrana. Možda ste se u prethodnoj sedmici malo opustili i više i češće uživali u hrani, što vama baš i nije svojstveno, ali od ove sedmice se vraćate na staro.

A doći će vama taj Jupiter uskoro u polje ličnosti, ima da vam nabacimo par kila po svaku cijenu…

Novac. Olakšane novčane prilike u ovom periodu.

Zdravlje. Manji reumatski problemi starijim Jarčevima. Mlađi – lakše prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info