Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Ne, ne čini vam se da se sve situacije u poslovnom segmentu ubrzavaju – to je zaista tako. Vi ste u vrlo jakom poslovnom periodu, koji će iznijeti mnoge povoljnosti i pozitivne promjene po vas, ali oko kojeg, kao što vidite, morate žestoko da zapnete.

Tokom cijele sedmice će biti naglašena nervoza u kolegijalnom segmentu, pogotovo pred kraj radne sedmice. Vi ne napadajte druge, ali isto tako nemojte ni dozvoliti da drugi svoju frustriranost iskaljuju na vama. Vi znate gdje idete i nastavite postojano tim putem.

Ljubav. Ukoliko postoje bilo kakve razmirice ili neusaglašenost u vašim emotivnim relacijama, sada ih ostavljate na stranu, jer imate zajednički cilj kojem je potrebno da se posvetite.

Ne znači da će ovo ići bez nervoze, ali riješili ste da zajedničkim snagama istjerate ono što ste zacrtali. Moguće je da je u pitanju preseljenje, sređivanje ili kupovina stambenog prostora ili „akcije“ vezane za članove porodice.

Slobodni, ulazak Venere u vaše polje ljubavi, provoda i zabave samo će doprinijeti pozitivno onome što se već kod vas dešava – aktivnosti sa suprotnim polom se pojačavaju i moguć je ulazak u emotivnu priču.

Hrana. Stvarno ste u žestokom pokretu ovih dana, ponekad ne možete da uhvatite ni par minuta za svoj odmor i opuštenciju pa je i ta hrana nekako otišla u drugi plan. Kad se sjetite klopate, kad se ne sjetite – smažete usput pokoji zalogaj i to je to…

Novac. Finansijski resursi su sada pojačani – na pravilan način iskoristite ovaj novac.

Zdravlje. Problemi u saobraćaju. Isto tako, mogućnost jače prehlade ili viroze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info