Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Vaš vladar je krenuo direktnim hodom, ali je obojen prošlošću sve do kraja prve sedmice decembra pa je ovo vrijeme da se rješavaju postojeći problemi sa dokumentacijom, da se preispitaju i poprave dogovori, da se, u suštini, još jednom vratite korak unazad i sve provjerite. A onda i da završite.

Sedmica je za vas odlična, jer ste vrlo analitični, imate oko i za najsitnije detalje i one stvari koje su, na prvi pogled, sakrivene, a postoji u vama i upornost i želja da po svaku cijenu sve obavite na pravi način.

Ljubav. I dalje, za one partnerske odnose koji nisu stabilni i u kojima već duže vrijeme postoji neusaglašenost, tajne ili turbulencija, stoji crveni alarm.

Da li ćete zakopati ratne sjekire ili „dizati bunu“, zavisi samo od vas dvoje i od vaše spremnosti da se prilagodite jedno drugom. U emotivnim vezama koje su stabilne – mogući lijepi preokreti i jačanje zajedništva.

Slobodni, mlad Mjesec u vašem polju partnerstava samo dodatno produžava period u kojem se možete jače i trajnije vezati za nekog. Putevi za nove ljubavi su već izvjesno vrijeme otvoreni pa pokažite šta znate i umijete u ovoj igri zavođenja.

Hrana. Promjenjivi apetiti, koji će dosta zavisiti od vašeg raspoloženja. U nekim trenucima ćete biti gladni kao vuk i najviše uživati u pečenjima i jelima bogatim mesom, dok ćete u drugim prije biti u fazonu da gricnete pokoji zalogaj u prolazu…

Novac. Velike oscilacije na polju finansija, najprije zbog pojačanih troškova.

Zdravlje. Infekcije, upale, viroze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info