Bik: Sedmični horoskop za period od 25.11.2019. do 01.12.2019.

0

Posao. Saradnici, poslovni partneri, šefovi – čas bi da se svađaju i raspravljaju, čas imaju za vas pregršt novih prijedloga i poslovnih prilika. Vi ste velikim dijelom prestali da se previše uzbuđujete oko ovoga i strpljivo čekate da vidite šta će se iz svega ovoga izroditi.

Osjećate se stabilnije, praktičnije i staloženije nego u prethodnom periodu – posla zaista ima mnogo, ali sve vi to lijepo uspijevate da izorganizujete i izvršite kako treba. Nadređeni povremeno može imati dramatične ispade – ne reagujte na njih.

Ljubav. Evidentno je da se situacija sa voljenom osobom pomjerila, pokrenula, živnula. Doduše i u ovoj sedmici će dolaziti povremeno do nekih napetih momenata i kratkotrajnih nerviranja, ali ćete vi biti u fazonu: „Hajd’ da ne dižem galamu, već da vidim kako sve ide dalje“. A dalje će ići dobro.

Slobodni, „ljubavni atak“ na vas od strane nekog i dalje traje. Ima oscilacija i situacija u kojima niste sigurni da li ta osoba od vas hoće ljubav ili bi samo da se druži, ali puštate da vrijeme pokaže šta je šta. U svakom slučaju, sedmica je dobra da se vi i osoba, koja vam je zanimljiva, povežete intenzivnije i dublje.

Hrana. Prošla sedmica vas je opustila i donijela vam veće hedonističke prohtjeve, ali u ovoj već uspijevate da pronađete pravu mjeru.

To, naravno, ne znači da nećete uživati u dobrom zalogaju (ili u mnogo dobrih zalogaja), ali definitivno nećete pretjerivati.

Novac. Finansijska situacija se dosta stabilizovala i mirniji ste jednim velikim dijelom.

Zdravlje. Kod starijih problemi sa kostima, zubima, koljenima. Mlađi – moguća prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info