Šta obući sutra: 19.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Bez obzira na to da li vam se dopadaju ili ne, iscijepane farmerice i dalje su veoma popularne i moderne. Upravo one i jesu sastavni dio kombinacije koju vam predlažemo za sutra.

Iscijepane farmerice mogu se kombinovati sa tako mnogo komada garderobe, a i jedan su od komada garderobe koji vam može pomoći da dobijete veoma moderan i urban stajling. Naravno, imajući u vidu da je vani hladnije, odlično ćete uraditi ukoliko ispod njih obučete grilonke ili pak tanje helanke, a kako bi vam bilo dovoljno toplo (naravno, sve zavisi od toga koliko su farmerice iscijepane – ako se radi tek o jednom ili dva proreza, to sutra ne bi trebalo da bude problem).

Kako biste dobile moderan stajling, u tome vam mogu pomoći i određene boje, a imajući u vidu kako je bordo jedna od najpopularnijih boja ove sezone, farmericama možete dodati majicu ili džemper u ovoj prekrasnoj boji. To će samo pridonijeti modernom stajlingu, a bodro je svakako idealna za kombinovanje sa svim drugim bojama.

Što se tiče obuće, gležnjerice su ultra popularne i odlično se slažu sa farmericama pa neka upravo one budu vaš izbor za sutra. Kombinaciji na kraju dodajte kraći kaput koji je ukrašen vještačkim krzom ili kraću parku (njena kapuljača je oivičena krznom) te ćete dobiti ultra moderno i urbano izadanje. Torba? Neka i ona bude bordo, jer će se baš dobro uklopiti u cjelokupni stil.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info