Napravi aplikaciju i učestvuj u takmičenju

0

Ostalo je još sedam dana za prijave na m:tel App takmičenje u izradi aplikacija za mobilne uređaje! Ako si srednjoškolac, pošalji svoju ideju i učestvuj.

App takmičenje pod nazivom „Lansiraj svoju ideju“ i ove godine okuplja srednjoškolce iz BiH koji su zainteresovani za razvoj aplikacija za mobilne uređaje.

Prva faza – slanje ideja za aplikacije, završava se 22. novembra 2019. godine, do kada je rok za prijavu na ovo takmičenje.


Krajnji cilj i zadatak ovog takmičenja koji se postavlja pred učenike jeste da prijavljeni pojedinci ili timovi osmisle i naprave zanimljivu, inovativnu i prije svega korisnu aplikaciju u Android™ OS-u ili iOS-u, za mobilni telefon ili tablet, te da gotove, funkcionalne verzije aplikacije pošalju na adresu [email protected], do 17. januara 2020. godine.

Autore najboljih do pet aplikacija očekuju nagrade, ali i prilika da učestvuju u regionalnom takmičenju zajedno sa timovima iz Srbije i Crne Gore. Najbolji na „Regionalnom app izazovu“ osvajaju studijsko putovanje na jednu od svjetskih IT konferencija!

Informacije o takmičenju, Opšti uslovi, lista škola učesnica, te formular za prijavu možete pronaći na zvaničnoj internet adresi kompanije.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info