Šta obući sutra: 15.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Tokom hladnijih dana, jedan od omiljenih komada garderobe su nam kožne helanke. Upravo one i jesu sastavni dio kombinacije koji vam predlažemo za sutra. Veoma moderne i popularne, kožne helanke su idealne za hladne dane, a najbolje od svega je to što ih možete nositi u svim prilikama. One neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone pa ih upravo ta činjenica i čini tako funkcionalnim i praktičnim komadom garderobe.

Međutim, ipak je bitno da ne zaboravite kako je ovdje i dalje riječ o helankama pa je iz tog razloga potrebno da gornji dio kombinacije bude nešto duži. To sutra možete postići na prilično jednostavan način tako što ćete helankama dodati duži džemper. Ukoliko džemper ima visoku ili rol kragnu, tim i bolje, jer će vam pružiti dodatnu zaštitu od hladnoće. Ako je to slučaj, najbolje je da ispod džempera obučete majicu. S druge strane, ako je riječ o nekom drugom modelu (bitno je samo da je duži), nema greške ako dodate košulju.

Što se tiče obuće, imajući u vidu da su helanke komad garderobe uz tijelo, možete dodati čizme (bilo koji model), ali i gležnjerice. Ukoliko birate gležnjerice sa životinjskim uzorkom, dobićete veoma upečatljiv i moderan stajling, koji sigurno neće proći nezapaženo. Štaviše, asesoari sa životinjskim uzorkom, pa samim tim i obuća, uvijek su veoma poželjni, jer svaku kombinaciju mogu podići na jedan viši nivo.

Na kraju, kako biste na najudobniji način završile ovu kombinaciju, dodajte kaput. Ovo je odličan izbor, jer će vam pružiti zaštitu od hladnoće, a kaput je svakako komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom hladnijih dana, uvijek je moderan i popularan. I, nemojte zaboraviti i na torbu – manja, crna torba s lancem biće sasvim dovoljna.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info