m:SAT – televizija za dobre domaćine

0

Iskoristite promotivnu ponudu i uživajte u bogatom m:SAT programu za samo 0,99 KM!

m:SAT usluga vam omogućava da uživate u TV sadržajima gdje god poželite. To znači da na bilo kojoj lokaciji u BiH, zahvaljujući m:tel satelitskoj televiziji, možete imati pakete TV programa koje vi odaberete. Bilo da želite TV programe za svoju vikendicu ili živite u selu, uz m:SAT možete da imate sve što ste željeli.

Ukoliko postanete korisnik ove usluge do 5. februara 2020. godine, svu neophodnu opremu za dobićete po simboličnoj cijeni od 0,99 KM, kao i promotivnu cijenu pretplate od 0,99 KM narednih šest mjeseci!

Pored toga, u okviru ove promotivne ponude, dobijate i besplatnu mogućnost gledanja programa na dva TV prijemnika.

Izaberite paket koji želite: Start, Plus ili Max, u zavisnosti koliko kanala vam je potrebno, te uživajte u bogatom filmskom, serijskom, dječijem, dokumentarnom, informativnom i sportskom programu.

m:SAT Start je paket sa više od 70 TV kanala, m:SAT Plus paket sadrži više od 125 TV kanala, a m:SAT Max više od 135 TV kanala.

Da biste postali korisnik m:SAT usluge, dovoljno je da pošaljete zahtjev putem m:tel sajta ili da pozovete 0800 50 000, a na kućnu adresu vam stiže sve što je potrebno za instalaciju: satelitski prijemnik sa integrisanom m:SAT karticom i vrhunska satelitska antena sa opremom. Naravno i osoblje koje će je brzo i stručno montirati.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info