Večeras: Pun Mjesec u znaku Bika i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Ovaj puni Mjesec će biti na 19. stepenu Bika što pravi sekstil sa Neptunom iz Riba, trigon sa Saturnom i Plutonom, dok opozicija sa retrogradnim Merkurom iz Škorpije može izbaciti na površinu neke tajne. Ovaj puni Mjesec ima veliku snagu i moć sa aspektima unutrašnjeg istraživanja i lične transformacije, kako unutrašnje tako i spoljne.

Baš u vrijeme punog Mjeseca, Venera će iz Strijelca praviti kvadrat sa Neptunom iz Riba, što je takođe jak aspekt, gdje ukazuje na to da se ljubav nikako ne može kontrolisati već je slijepa i bez ikakve manipulacije i samo je ljubav. Ovo je božanski aspekt pun emocija, saosjećanja, razumijevanja i prihvatanja.

Sve osobe, koje sada imaju partnere, treba jasno da im daju do znanja šta očekuju od njih i od njihove veze. Vizije ovog aspekta mogu ponekad biti i vještački stvorene pa, kada se realno pristupi, uvijek se jedna strana razočara. Nezadovoljstvo sada ne treba zaobilaziti, da ne dođe do još dublje frustracije.

Ako niste u stanju da emocije iznesete i suočite se sa stvarnošću, onda će se za to pobrinuti Mars koji će ući u Škorpiju 19. novembra i biti tu do 03. januara 2020. godine. Sada, u vrijeme punog Mjeseca, mogu se dešavati pojedine tajne ili da neka saznanja izađu na površinu, a da nismo ni znali da ih imamo.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom horoskopskom znaku.

Ovan


Dragi Ovnovi, trebalo bi da vodite računa o poslu i finansijama i da malo usporite, kada je ulaganje u pitanju. Mnogi Ovnovi brinu o djeci, porodici i partnerskim odnosima pa bi bilo dobro da se malo više usmjerite ka sebi. Finansije su već u posljednjih deset dana vrlo aktivne.

Bik


Ovaj puni Mjesec dešava se u vašem znaku pa će vršiti na vas pritisak da se istaknete u prvi plan između mase ljudi. Mnogi Bikovi sada treba da vole i cijene druge, dok sebe guraju u prvi plan. Vi i vaš partner možete imati konflikte, jer se njemu ne sviđa vaš pristup i egoistično ponašanje.

Blizanci


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem polju duhovnosti, mentalnog sklopa, izolacije pa možete upasti u duboke analize i željeti da sve spoznate i saznate šta se dešava ispod površine. Duboke mentalne transformacije će biti u akciji.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašoj kući prijatelja, planova, želja, nadanja pa će biti lijepih dešavanja i čak pojedini Rakovi mogu dobiti nagrade za svoje zasluge. Naglašena je dobra podrška od djece, ako ih imate, i partnera u ljubavi.

Lav


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem polju karijere pa treba da se posvetite i odvojite vrijeme za uspjeh. Budite strpljivi, jer sada možete dospjeti i u centar pažnje. Mnoge oči će biti uperene u vas pa budite odmjereni i čuvajte se svađa i brzopletosti.

Djevica


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u polju filozofije, viših spoznaja, putovanja pa će tu da se dešavaju akcije. Kako vaš partner nikako da nađe jedno interesovanje i krene tim putem, vi ste već duboko zaronili u sebe i krenuli u nove avanture. Uspjeh je siguran ako ste dobro isplanirali.

Vaga


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem osmom polju, što je polje tuđe materije, podrške i intimnih odnosa. Mnoge Vage će dobiti podršku i intimnu potvrdu da je sve dobro, što će vam donijeti dodatni mir. Pojedine Vage će imati razgovor sa partnerom, u vezi toga šta je čije i oko podjele imovine.

Škorpija


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem polju partnera, bilo u ljubavi ili poslu. Moguća je potreba za partnerima, da biste se osjećali sigurno. Pojedine Škorpije mogu sklapati ugovor sa poslovnim partnerom. Potrebno je da se čuvate i pazite šta pričate, da ne bude loše po vas. Provedite vrijeme sa vašim voljenim.

Strijelac


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem polju posla, zdravlja i svakodnevnih radova. Svakako bi trebalo da ojačate svoje zdravlje i da tražite posao ako ga nemate. Svi koji imaju posao sada mogu da planiraju i rade na tome kako da uvećaju njegov obim i kako da on bude što profitabilniji. Pokrenite vašu kreativnost.

Jarac


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem polju romantike, kreativnosti, ljubavi i djece, što može biti aktivno u ovim danima. Dosta ste se davali – sada je vrijeme da uživate sa svojom djecom i u ljubavi sa partnerom. Slobodni – ljubav je na pomolu.

Vodolija


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem polju porodice i okruženja pa ako ste do sada bili zauzeti karijerom, sada se vraćate i spoznajete koliko je važna porodica. Pojedine Vodolije bi mogle da uplove u bračne vode ako su već neko vrijeme zadovoljne i srećne sa svojim partnerom.

Ribe


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem polju komunikacije, veza, rodbine pa pričajte glasno i jasno. Vrijeme je da se pokrenete, kako sa druženjem tako i sa zaostalim obavezama. I više je nego poželjno da komunicirate sa okruženjem ili odete na kraći put.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info