Proslavljamo 50. rođendan Samsunga

0

Kupovinom Samsung modela serije A i serije S u m:tel-u,
iskoristite popust u iznosu od 50 KM

Pola vijeka postojanja jednog brenda koji je pomjerio granice tehnologije i učinio da nemoguće postane moguće, mora da se proslavi. Povodom 50. rođendana Samsunga, m:tel je odlučio da svima onima koji u toku novembra 2019. godine nabave neki od telefona iz A serije (Samsung A30s, Samsung A50 ili Samsung A70), ili jedan od telefona iz serije S (Samsung S10 ili Samsung S10+), daruje popust u iznosu od 50 KM.

Samsung A serija, po riječima proizvođača, napravljena je za eru života uživo.U toj eri u kojoj dominira spontanost i kreativnost, te kada se dijeli sadržaj uživo, potrebno je imati telefon koji će sve to da isprati: telefon za slikanje spontanih fotografija, telefon za emitovanje video snimaka uživo, telefon za povezivanje sa drugima u trenutku kada sa njima dijelimo naša iskustva. Upravo takve karakteristike krase Samsung A seriju koja može biti dostupna svima. Inovativna kamera, veliki ekran i velika baterija, posebno dizajnirani i proizvedeni za generaciju koja živi u trenutku i koja sve svoje strasti, iskustva i interakcije dijeli „uživo“,  dodatni su razlog da se opredijelite za Samsung A30s, A50 ili A70.

A ukoliko želite osjetiti još više inovacija u mobilnoj telefoniji, neka vaš izbor budu telefoni Samsung Galaxy S10 i S10+.

Kakav god da je vaš izbor, popust od 50 KM koji vam daruje m:tel za kupovinu jednog od navedenih modela, dodatan je motiv da se ovog mjeseca počastite Samsungom!

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info