Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.11.2019. do 17.11.2019.

0

Posao. Okupiranost odlukama od kojih dalji život zavisi doprinosi velikoj nervozi pripadnicima ovog znaka. Neko putovanje može da vam donese neočekivane pozitivne promjene.

Nemojte se iznenaditi – pa zar život nije ponekad sticaj dobrih okolnosti i iznenađenja? Obično vi odlučujete i rukovodite situacijom, ali neki trenuci su ti koji vama okrenu situaciju na negativan ili pozitivan način.

Ljubav. Pojedinima iz ovog znaka ne prija zanemarivanje ljubavnog života. Orijentisani ste na obaveze, ali jedna šarmantna osoba vam unosi nemir u misli i u srce. Koliko god je tražili, neko vrijeme nećete uspjeti da ostvarite ni prvi kontakt s njom.

Pojedini pak dolaze do saznanja da ljubav nije onakva kakvu su je zamišljali u zagrljaju jedne osobe. Zbog toga i ne znate gdje se nalazite i čini vam se da na pravu ljubav ipak morate da čekate.

Oni u braku su se ućutali i zanijeli u svojim mislima. Partner je pomalo ljut nakon nekih, jasno izrečenih, stavova. Trebalo bi da raščistite konfuziju u svojoj glavi, a zatim sa partnerom na miru popricate o svim tekućim problemima.

Zdravlje. Uglavnom dobro. Mogući problemi sa ušima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info