Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.11.2019. do 17.11.2019.

0

Posao. Oni iz prve i druge dekade kriju svoje raspoloženje u odnosu na svoje saradnike. Ni oni koji su vam najbliži ne razumiju vaš stav, ali vama nije ni bitno da objašnjavate.

Oni iz treće dekade ističu pojedine vrijednosti koje nekim osobama nisu ni bitne. Osvrnite se, neko uporno i strpljivo čeka da sagledate pravi posao. Šanse se nude, nemojte ih propustiti.

Ljubav. Partner osjeća da ne može da dopre do vas. Ne bi bilo loše da budete, u pravom trenutku i prema pravoj osobi, inicijator. Škorpije koje ovih dana mogu da se pohvale mirom i zadovoljstvom su iz druge dekade.

Psihički mir je san svake Škorpije u ovom periodu. Ljubav je sporedna, ali važna tema takođe. Možda najvažnija ako biste htjeli da priznate tu činjenicu, da vas nije sramota.

Ponekad se iznenadimo koliko stidljivosti ima u ovom znaku. Nećete se opredijeliti za samoću i to je najbitnija odluka, posebno za mlađe predstavnike ovog znaka.

Zdravlje. Poneki predstavnici ovog znaka će imati većih zdravstvenih problema. Oporavak će biti stabilniji nego što se na početku vidi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info