Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.11.2019. do 17.11.2019.

0

Posao. Uzdržite se od važnih odluka, jer vam je objektivnost umanjena. Takođe, ne započinjite rasprave sa jednim od kolega. Sve se može završiti svađom koja je sasvim suvišna, a uz to nećete ni biti u pravu.

Treba napomenuti da ne ulazite u razne poslovne ili privatne kombinacije sa prijateljem u znaku Riba. Brzo bi vam se to obilo o glavu.

Takođe, oslonite se isključivo na sopstveni osjećaj i ne slušajte savjete kolega, iako će biti teško oduprijeti se njihovom uticaju u narednom periodu. Prosto ćete biti iznenađeni odlučnošću i snagom koju će oni pokazati u jednom momentu, ali to će vam se dopasti.

Ljubav. Partner vas obasipa pažnjom i nježnostima, a vama to i te kako prija. Brzo će doći period veće stabilnosti, sreće i ljubavi za Ribe koje su u braku i koje su iz druge dekade.

Polako ćete se opuštati, zaboraviti na trzavice koje su vas dugo mučile, ljubomora će izblijediti i harmonija će početi da vam se vraca.

Uporedo sa tim postaćete mnogo strastveniji i zainteresovaniji za čulna uživanja. Sedmica koja je pred vama nudi zaista nezaboravna iskustva na tom polju, a posebno doživljaje možete da očekujete u prvoj polovini sedmice.

Zdravlje. Pazite se prehlade i alergija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info