Šta obući sutra: 08.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Koliko često nosite teksas? Još bolje pitanje: koliko često nosite teksas u kombinaciji sa teksasom? Hej, to je zaista moderna kombinacija! Uske farmerice i košulja od teksasa odlično idu skupa i nema bojazni da ćete izgledati jednolično, čak iako su pomenuti komadi garderobe istih nijansi.

S obzirom na to da su farmerice ultra popularne, vjerujemo da ih i prilično često nosite, a sutra ih kombinujte sa gležnjericama – one su jedan od najpopularnijih jesenjih modela obuće. Osim što su popularne, gležnjerice su i veoma udobne i funkcionalne, posebno kada su u pitanju svježiji i kišni jesenji dani.

Kako bi vam bilo dovoljno toplo, ovoj kombinaciji možete dodati i kratki kaput, blejzer koji je skrojen od nešto toplijeg materijala ili toplu bomber jaknu. Bez obzira na to šta izaberete, bitno je da vam bude dovoljno toplo tokom hladnog novembarskog jutra (ili večeri), a stajling upotpunite pomoću šala, bilo da je riječ o klasičnom ili predimenzioniranom modelu.

Na kraju, nećemo zaboraviti ni torbu, a za sutra biramo ruksak – jednostavan za nošenje, dovoljno prostran da u njega stanu sve stvari koje su nam potrebne u toku dana, a savršeno će se uklopiti u ovu ležernu kombinaciju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info