LINDEX: 5 najmodernijih haljina ove jeseni

0

Kako biste i ove sezone imale veoma moderan i privlačan stajling, pobrinuo se popularni švedski brend LINDEX, a sljedećih pet haljina su apsolutno fantastičan izbor za sve prilike ove jeseni.

Haljina na kopčanje


Iako je ona veoma popularna tokom ljetne sezone, veoma rado je nosimo i tokom jeseni, posebno kada su u pitanju nešto topliji dani. Haljina na kopčanje je trend koji je prisutan već više sezona, a u zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama.

Haljinu na kopčanje, ove jesenje sezone, možete kombinovati sa balonerom i gležnjericama, a kada su u pitanju nešto svježiji i hladniji jesenji dani, kombinujte je sa kaputom i čizmama. Ovdje je potrebno samo obratiti pažnju da baloner i kaput budu iste dužine kao haljina, eventualno mogu biti i duži, ali nikako kraći.

Džemper haljina sa rol kragnom


Džemper haljina ili pletena haljina komad je garderobe koji je i više nego poželjan tokom hladnijih jesenjih dana, jer nam pomaže da nam bude veoma ugodno i udobno. Ove jesenje sezone možete birati i LINDEX pletenu haljinu sa nešto labavijom rol kragnom (idealno za dame koje ne preferiraju klasičnu rol kragnu – ovaj model rol kragne vas neće “stezati”).

Što se tiče boje, budite odvažne i moderne i ove jesenje sezone tako što ćete birati crvenu džemper haljinu, a koja će vas dovesti u centar pažnje gdje god se pojavite. Svjetlucava dugmad na rukavima dodatni su plus te ovu haljinu čine još interesantnijom i privlačnijom.

Midi haljina


Midi haljina veoma je moderan i popularan komad garderobe, a ako vam je potrebna haljina koju želite da nosite u svim prilikama, onda je midi haljina jedan od najboljih izbora, jer vam njena dužina baš to i dozvoljava (naravno, u ovom slučaju je poželjno da haljina nema duboki dekolte). S obzirom na to da je jesenja sezona, biraćemo midi haljinu dugih rukava.

Ovdje postoji više opcija, a ukoliko vam je cilj da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling, za to će se pobrinuti LINDEX dezenirana midi haljina – crna podloga preko koje se prostiru neravnomjerno raspoređene crvene tačkice neodoljivo podsjeća na animal dezen, a najbolje od svega je što ovaj dezen može učiniti da vizuelno izgledate vitkije.

Bordo haljina


Bordo je apsolutno u samom vrhu popularnosti ove jesenje sezone – uostalom, na to smo već i navikle, s obzirom na to da je gotovo svake jeseni jedna od najpopularnijih boja – pa je i haljina u ovoj boji jedan od odličnih izbora ove jeseni. Bordo je boja koja se ponaša kao crna, a veoma je zgodna za kombinovanje sa svim drugim bojama.

Ova LINDEX bordo haljina nas je u potpunosti oduševila – njen kroj laska gotovo svakoj figuri, a raskošna boja je uljepšana pomoću svjetlijeg cvjetnog dezena što ovu haljinu čini fantastičnim izborom za sve prilike ove jesenje sezone – od posla do večernjih izlazaka.

Haljina na preklop


Izuzetno udobna i ultra popularna, haljina na preklop jedan je od onih modela koji vam mogu pomoći i da izgledate malo više i vitkije. Pored toga, ona je i jedan od najudobnijih modela koji je idealan za toplije jesenje dane, ali ako birate model sa dugim rukavima, veoma lako ćete je uvrstiti u svoj stajling i tokom nešto svježijih jesenjih dana.

Sigurno vam je poznato kako vi određujete dubinu dekoltea kod haljine na preklop, a upravo to vam pomaže da dobijete stajling koji odgovara svim prilikama. Šta odabrati ove jesenje sezone, kada su u pitanju haljine na preklop: jednobojne ili dezenirane? Sasvim je nebitno, jer u oba slučaja možete postići fantastičan stajling, mada će dezenirani model uvijek privući pažnju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info