Šta obući sutra: 07.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Sutra nas očekuje svjež i hladniji novembarski dan pa je potrebno i da garderobu prilagodimo datim vremenskim uslovima. Dakle, nešto topliji komadi garderobe će nam sutra biti potrebni, a jedan od njih je i rolka.

Iako smo je gledale u ormaru posljednjih par dana, nadale smo se da je nećemo još neko vrijeme nositi, ali šta je tu je – sutra ćemo je ipak obući. Rolka je komad garderobe koji je idealan za nešto svježije i hladnije dane, a odlična je i iz razloga što je nije potrebno stilizovati. Međutim, ono što je još i bolje jeste to što se ona veoma lako može ukombinovati u bilo koji stajling.

Rolku (bilo da je u pitanju majica ili džemper sa rol kragnom) sutra kombinujte sa pantalonama sa visokim strukom. One su i dalje veoma popularne, a jedan su od najboljih komada garderobe koji se preporučuje nešto nižim damama – upravo one vam mogu pomoći da vizuelno izgledate više. Ovdje bi bilo dobro da rolka ne bude duža ili je jednostavno “podvrnite” ili “ubacite” u pantalone, kako bi efekat bio potpun.

Na kraju, biće nam potrebna i jakna, a sutra biramo kožnu jaknu, jer je i ona komad garderobe koji je odličan za nešto svježije dane. Takođe, poželjno je i da jakna bude nešto kraća, kako biste najbolje dodale par centimetara svojoj silueti, ali nije problem ni ako je nešto duža (sve dok nije u pitanju mantil, sve je u redu).

Što se tiče obuće, ovdje možete birati više opcija, a kao što su klasične salonke, gležnjerice sa stileto štiklom ili čizme do koljena. Ukoliko je u pitanju ovo zadnje, obavezno će ići ispod nogavica, nikako preko. Torba? Bilo koja će se uklopiti u ovaj stajling, a vi birajte onu koja najbolje odgovara vašim dnevnim potrebama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info