Dobar plan za bezbrižniju Dopunu

0

Dopuna tarifni planovi su odličan način da korisnici m:tel Dopune u potpunosti isplaniraju svoje troškove prema svojim potrebama i to na mjesečnom nivou.

Ovi planovi su namijenjeni mlađim i starijim korisnicima, studentima i učenicima, ljubiteljima društvenih mreža i svima onima koji vole da imaju kontrolu nad svojim troškovima. Trajanje svakog plana je 30 dana uz mogućnost obnove.

Osnovni plan Dopuna: S će vam omogućiti 80 minuta razgovora u m:tel mreži, 80 SMS prema svim mrežama u BiH po cijeni od 8 KM.

Izborom Dopuna: M po cijeni 12 KM imaćete 100 minuta razgovora u m:tel mreži, 100 SMS prema svim mrežama u BiH i 200 MB mobilnog interneta.


Korisnicima koji žele više vremena za razgovor i više mobilnog interneta preporučujemo Dopuna: L plan u kojem će imati 200 minuta razgovora u m:tel mreži, 200 SMS prema svim mrežama u BiH i 1 GB mobilnog interneta po cijeni od 19 KM.

Svim korisnicima popularnih društvenih mreža svidjeće se plan Dopuna M Net sa kojim će po cijeni od 12 KM imati 4 GB mobilnog interneta i neograničen pristup Facebook-u i Instagramu po maksimalnoj brzini.

Nakon iskorišćene dobijene količine mobilnog interneta, do isteka perioda surfovanje možete nastaviti i dalje po manjoj brzini.

Najjednostavniji način da već sad isprobate Dopuna tarifne planove jeste da ih aktivirate putem servisa Moj meni *100#

Uzmite svoj plan za Dopunu i uživajte u svim njegovim prednostima!

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite m:tel stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info