Šta obući sutra: 06.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Kožna jakna je komad garderobe koji je veoma praktičan, funkcionalan, moderan, udoban i idealan za jesenju sezonu. Postoje mnogobrojni modeli ovog vanvremenskog klasika, a koje možete nositi u raznim prilikama. Jedan od njih je popularna moto jakna, a sutra je možete kombinovati sa farmericama. Ispod jakne možete obući majicu ili košulju i laganu vesticu, mada nema greške ni ako se odlučite za rolku.

Farmerice su uvijek popularne i poželjne, nose ih žene svih generacija i uopšteno su komad garderobe koji je idealan za sve neformalne prilike. Iscijepane farmerice ultra su popularne i ove sezone, a u kombinaciji sa kožnom jaknom dobijate stajling koji je odličan za sve dnevne obaveze koje ne zahtijevaju strogo propisan dres kod.

Na kraju, nemojte zaboraviti ni asesoare, a sutra neka to bude predimenzionirani šal, bez obzira da li je riječ o jednobojnom ili dezeniranom modelu. Veoma dobro će se uklopiti u ovu kombinaciju i učiniti je još upečatljivijom, a što se tiče obuće, klasične salonke ili stileto gležnjerice savršen su dodatak ovoj modernoj i urbanoj kombinaciji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info