5 komada garderobe iz nove H&M kolekcije koje obožavamo

0

Nova H&M kolekcija zapravo je saradnja sa italijanskim dizajnerom visoke mode, Giambattista Valli-jem, a ugledaće svjetlo dana 07.11.2019. – upravo tada će biti dostupna u svim H&M prodavnicama, a sljedećih pet komada iz pomenute kolekcije su nas oduševili.

Upečatljivi kaput


Komad garderobe koji će nam veoma dobro doći tokom ove sezone, ali i sezone koja je pred nama – da, zima je na pragu pa je i pravo vrijeme da razmislite o nabavci kaputa. A imajući u vidu kako je ovo fantastična investicija (sigurno ga nećete kupovati svake godine), neka ona bude i ultra moderna i privlačna. Za to će se pobrinuti ovaj Giambattista Valli x H&M kaput čiji će dezen odmah privući pažnju, a odličan je gotovo za sve prilike.

Raskošna bluza


Bluza je komad garderobe koji volite ili ne – da, toliko je jednostavno. Ukoliko je volite, onda i znate da postoje mnogobrojni modeli ovog vanvremenskog klasika, a koji vam pomažu da dobijete pregršt zanimljivih i modernih kombinacija. Upravo takva je i ova Giambattista Valli x H&M bluza, a koja se može pohvaliti veoma raskošnim stilom koji odmah dolazi u prvi plan pa, shodno tome, nema potrebe za nekim pretjeranim stilizovanjem.

Romantična haljina


Ukoliko vam je potrebna haljina za sve svečane prilike i sezonu praznika, onda je to definitivno ova! Veoma romantično izdanje istovremeno je i veoma raskošno, zahvaljujući uvijek popularnom cvjetnom dezenu koji se rasprostire po ovoj haljini, a koji doživljava pravu eksploziju u gornjem dijelu, posebno na rukavima. Nešto dublji dekolte čini ovu haljinu odličnim izborom za dame koje imaju manje poprsje, a njena dužina odgovara baš svim prilikama.

Nježna marama


Asesoari su bitni, asesoari su poželjni i bez asesoara ne izlazimo van. Zašto? Iz jednostavnog razloga što svaku kombinaciju mogu učiniti modernijom i privlačnijom, a u zavisnosti od samog asesaora koji biramo, od sasvim obične kombinacije možemo dobiti fantastičnu. Asesoar koji nam je privukao pažnju iz Giambattista Valli x H&M kolekcije je ova nježna marama, a koja svaku kombinaciju može podići na jedan viši nivo.

Fantastične čizmice


Obično se kaže: “Šećer na kraju”, a to je i ovdje slučaj: čizmice koje su nas u potpunosti oduševile, imajući u vidu da su ukrašene čipkom i mašnama. Veoma ženstvene i veoma privlačne, zatvaraju se pomoću rajsferšlusa sa zadnje strane, a sigurno će privući pažnju, gdje god se pojavite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info