Šta obući sutra: 05.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Kožna jakna je univerzalni komad garderobe koji možete nositi gotovo u svim prilikama, a odličan je izbor i tokom jesenjih dana kada nije previše hladno. Sudeći prema prognozi, sutra nas čeka baš jedan takav dan, a kožna jakna je jedan od komada garderobe koji čini kombinaciju koju vam predlažemo za sutra.

Kožna jakna veoma je praktična, jer je možete uvrstiti u bilo koji stajling, a odlična je i tokom onih dana kada vam je cilj da dobijete jednostavnu kombinaciju koja je istovremeno moderna. Postoje mnogobrojni modeli ovog vanvremenskog klasika, a jedan od veoma popularnih je moto kožna jakna. A, što se tiče boje, crna je u samom vrhu popularnosti.

Uz kožnu jaknu savršeno se slažu farmerice. Kako ne postoji sezona tokom koje ih ne nosimo, može se reći da su one i jedan od najpopularnijih komada garderobe svih vremena, a odlične su za sve neformalne prilike. Sutra ih možete kombinovati sa majicom preko koje ćete obući džemper ili možete ići i korak dalje pa umjesto majice dodati košulju, a stajling ćete upotpuniti pomoću kožne jakne.

Da bi ovo jednostavno i urbano izdanje bilo još modernije, kombinaciji dodajte gležnjerice. One su, takođe, veoma popularan model obuće, bez obzira na to o kojem se modelu radi. Ako imate model sa blok petom, onda vam je jasno koliko su udobne, a baš one će se savršeno uklopiti u ovaj stajling. Takođe, kombinaciji možete dodati, po potrebi, i predimenzionirani karirani šal, jer će privući pažnju na cjelokupni stajling, a vama pružiti dodatnu udobnost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info